Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.11.2007 17:35 - Разни хара, разни идеали по Бойко Борисов
Автор: tuckata Категория: Политика   
Прочетен: 1645 Коментари: 2 Гласове:
0



   Опитвам се, но не мога и не мога да разбера тази личност Бойко Борисов. Тази персона се появява по екрана излъчвайки една мъжественост, един чар, дори се питах това не е ли батман, когото викаме да ни спаси от всички злини. Въпросния вече преизбран кмет на София ( за което го поздравявам ) говори пред цяла България, че не може и няма да се коалира никога с БСП и ДПС. Нещо достойно за възхищение според мен, защото когато твърдиш, че си десен идеологично е недопустимо да си в съюз с леви, а колкото до ДПС, както казва една друга персона, Доган е проклятието на българския преход. 
   Да се върна все пак на основната тема. След като всички хора в България чуха тези медни слова от устата на генерал Борисов, извъднъж той влиза в коалиция с ДПС в град Свищов. Това не е просто клюка или някакъв слух, а факт който може да бъде проверен от всеки един човек,който се съмнява! Ако се задълбоча още малко в състава на ГЕРБ, виждам, че в град Пещера структурата им е съставена само от членове на БСП и ДПС от местните им организации. Нещо което също може да бъде проверено... И така господин Борисов,това ли е за вас няма да влизам в коалиция с БСП и ДПС????? 
   Друго нещо което не мога да си обясня е как може Бойко Борисов да се възхищава на Ахмет Доган... Какъв политек е Ахмет Доган? Според Борисов най-добрия в България, но защо? Защото граби най-много? Защото е като фурнаджийска лупата само и само да е във властта? Защото е бил двоен агент работил и все още работещ срещу България? Защото в неговата партия всички са под феодален строй? Защото принуждава помаците да гласуват за него? Защото каза, че е нормална европейска практика купаването на гласове?
   И последното нещо, което не разбирам при другаря Борисов ( охранявал Тодор Живков, пък и сина на монарха на фашизма според някои - Симеон Сакскуборготски ) с тази цялата своя мъжественост как така му нареждат от американското посолство...  Как може пред цяла България на пресконференцията след МИ`07 да обяви, че е длъжен да се съобразява с тях? Що за премиер ще бъде този Бойко Борисов? Що за идеали има? И накрая некя сега всички които гласуваха за него да му се радват, на него и управлението му!!!!!




Гласувай:
0



1. анонимен - Взе ми думата
08.11.2007 18:19
Същите въпроси са в главата ми, след като и в Шабла ГЕРБ направи коалиция с БСП и ДПС.На всичко отгоре петимата гербери - общински съветници са доста смачкани.Сякаш извадени от гьола утрепки, без образование и авторитет.За да управляват в града БСП им даде гласовете си на втори тур срещу председателството на общината.
Това е отмъщението на старата червена кметица, която преди да си отиде боядиса фасадата на общината в червено, а малцинството на двамата й съветници поставиха на колене целия общински съвет.Шабленци се превърнаха в заложници на неотиващия си комунизъм!
По-страшното е, че Бойко повтаря по три пъти на ден, че тези неща не бива да се случват...
цитирай
2. анонимен - между наивността и глупостта...
16.11.2007 09:31
аз не разбирам какво толкова се питате и учудвате на ставащото...напъно предвидимо беше.винаги е.защото народът е безкйно разочарован от управлявалите го до сега и живее с надеждата, че може би примерно бойо борисов ще промени нещата.не помните ли какво стана когато симеон се появи в българия?съата почти истерия, всички да гласувт за него и дори му повярваха за онези абсурдни 800 дни... народът ни просто си е такъв-отчаян до степен,че във всичко вижда надежда и се хваща за нея...наивен до глупост...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: tuckata
Категория: Политика
Прочетен: 32940
Постинги: 11
Коментари: 18
Гласове: 100
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол